![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
O artık gofrm'lu
![]() |
Ben 4 senedir ailemle beraber aynı yere qidiyorum çok qüzel bir yer bu senede qittik qeleli daha 1 qün oldu..Bu tatil yerinin tam olarak yeri Adapazarı-Akyazı-Kuzuluk çoqunuz biliyodur orada "Kaplıca Suları"var..Çoqu hastalıqa iyi qeliyormuş..Hem fiyatıda o kadar uçuk birşey deil..Eqer kafanızı dinlemek istiyorsanız ve birkaç qün dilediqinizce qezip eqlenmek isterseniz burayı tavsiye ederim..Çektiqim fotorafları hatıra fotoraflarını pc'ye atınca forumada koyarım sizlerde qörmüş olursunuz..Hatta internetten bir bakın isterseniz..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Teşekkür: 191
152 Mesaja 258 Teşekkür
![]() |
Nerde kalıyorsunuz devremülkte mi? Fiyatlar hakkındada bilgi verirsen sevinirim ?
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yepyeni üye
Teşekkür: 3
4 Mesaja 5 Teşekkür
![]() |
Kafayı dinlemek için güzel bir yer ama ben çok sıkıldım kuzulukta!!!! Şirkete ait bir yerde bir hafta kadar kaldım.. Termal suları çok güzel, birazda doğal güzellik var ama onun haricinde çok fazla bir şey yok..özellikle 3 ncü günden sonra çok sıkıldım..
Uzun bir çarşısı ve belli günler kurulan pazarı oldukça ilginç oluyor.. Çerkez peynirini ben uzun yıllardır alırım ama Kuzuluk'taki gb çerkez peyniri zor bulunur.. Hala tadı damağımda.. Herşeye rağmen deniz olmadan tatil olayı eksik kalıyormuş gb geliyor bana..Ve bir bukle sıkıcı.. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Üst düzey uzman
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Teşekkür: 558
408 Mesaja 635 Teşekkür
![]() |
Denize alışan mutlaka denizsiz yerde tatilden sıkılıyor. Ama, denizsiz tatile alışan da bunun keyif ve tadını çıkarmayı gerçekten iyi biliyor. Keyifler çok değişken.
Bu arada, çerkez peynirinin en iyisi kuzulukta dedin ve içimden soğuk soğuk birşeyler dökülmesine neden oldun. Şimdi en yakın zamanda bi bahane bulur o güzelim çerkez peynirlerini ziyaret ederiz artık
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|