![]() |
![]() |
|
|
#4 (permalink) |
|
O artık gofrm'lu
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkür: 36
22 Mesaja 38 Teşekkür
![]() |
mesela akşam yemek yedim ve dişime bişi takıldı tüm çabalarıma rağmen çıkmadı oraya yerleşip çoğalmasından korkuyorum ne yapmalıyım
rumuz :bahtsız olabilebilirmi go ablaaaa ablam bi yardım et ya ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Acemi gofrm'lu
Teşekkür: 0
11 Mesaja 13 Teşekkür
![]() |
Sevgili dj melis kızımız,
Ben Güzin ablayı (her nekadar şuan kızı bu işi devam ettirsede) tahtından sallayacak kişiyim. Siz bütün dertlerini bana yazın bende sizlerin dertlerine derman olayım. Zamanla beni daha iyi tanıyacaksınız... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Üst düzey uzman
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Teşekkür: 558
407 Mesaja 632 Teşekkür
![]() |
Sevgili GoAbla,
Yarın sınavım var 1 senedir hiç çalışmadım, Kopya çeksem sınavdan atılırım, çekmesem zaten kalacağım, gidip, 3. köprüden atlıyım dedim adamlar köprünün yapılmasını ertelemişler, ben daha önce atlanmış yerlerden atlamayı da sevmiyorum.. ne yapmamı önerirsin?
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Acemi gofrm'lu
11 Mesaja 13 Teşekkür
![]() |
Alıntı:
Malesef senin için yapacak pek birşey kalmamış. Gider ayak annenlere özellikle belirtirsen gofrm kitlesinin kalabalık olduğunu helvanı bol yapsınlar. sonra mazallah arkandan dedikodu eksik olmaz. Yok eğer ben dişime takılan şeyle mücadele edeceğim dersen kendini yorma derim. Bu hafta sonu yapacağımız brunch a katılırsan ne kadar çoğalırsa çoğalsın elbirliğiyle onu yerleştiği yerden söker atarız. Sen hiç küçümseme Gofrm'yi... |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Acemi gofrm'lu
11 Mesaja 13 Teşekkür
![]() |
Alıntı:
Sen yarınki sınavı boşuna dert ediyorsun bu isime sahip olupta başaramaman pek akademik açıdan doğru olmaz. Ola ki cevap anahtarlarını karıştırdın yanlış yazdın. İşte o zaman iş değişir. Şimdi 3. köprünün yapılmasınıda beklemek olmaz. Atlanmış yerlerden de atlayamıyorsun. O zaman geriye pek seçenek kalmıyor. Sen git bekle Boğaz Köprüsünün altında ben gelip köprüyü atarım üstüne... |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| cevapliyor, goabla, guzin abla, sorunlariniz |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|