![]() |
![]() |
|
|
#81 (permalink) |
|
Üst düzey uzman
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Teşekkür: 558
407 Mesaja 632 Teşekkür
![]() |
Go abla, senden cevap gelmeyince, kızımın saçlarını oğlumun ayakkabılarını yaktım. Şu anda yarı açık hücreden bu mesajı atıyorum. Ceza evlerine avrupa birliği normlarınca bilgisayar ve internet konmuş sağolsun avrupalılar. Sağolsunlar da benim buraya düşmeme onlar neden oldu, ben aslında kızımın saçını yakınca dibe kadar geldiğinde söndürmek için bir bardak su hazırlamıştım. Ah şu avrupalılar; yaptıkları ayakkabıların kullanma kılavuzlarına, "Dikkat ayakta giyili ayakkabıyı yakarsanız ayak yanar" diye uyarı koymadıkları için, oğlumun ayakkabılarını ayaklarındayken yakmaya kalktım ayakları yandı?
Go abla kaç gün yatarım? Bi el atıver şu sorunuma? 6 ay'dan fazla mı az mı onu söyle. Ki ona göre planlarım var. 6 ay sonra, ilk tüp geçit açılışı olacakmış, orada metro şoförünün oturduğu koltuğu yakmayı deniycektim, sence hazırlanmalı mıyım hazırlanmamalı mıyım?
|
|
|
|
#82 (permalink) | |
|
Super Moderator
Teşekkür: 542
211 Mesaja 301 Teşekkür
![]() |
Alıntı:
öncelikle geç de olsa cevap verdiğin için teşekkür ediyorum. ama cevabın beni hiç tatmin etmedi. öncelikle hoşlanıyorum galiba deyişimin utancımdan kaynaklandığını, hoşlandığımdan emin olmasam senin gibi değerli birinin değerli vaktini boşuna çalmayacağımı bilmeni bekler, direk konuya girmeni beklerdim. neyse olsun... hoşlanıp hoşlanmama konusunu aştığımıza göre, hoşlanıp hoşlanmadığın emin olmadıkca açılma demişsin. peki neden? yine senin dediğin gibi ucunda ölüm yok ya sonuçta. o zaman neden? ikimiz de kendimizle çeliştik burda galiba. olmadı... benim senden istediğim, zor bir kızın kalbine giden yol nerden gecer? zor kızlar neden zordur? bu zor kızlar nasıl yumuşatılır? ruhları nasıl okşanır? benden hoşlanıp hoşlanmadıgını nasıl anlarım? ne gibi tetkikler uygulayabilirim bunun için? bana klavuz olmanı istiyorum. senden cevap beklemekten elim kolum bağlı oturdum bunca zaman. kıza karşı hiç birşey yapamıyorum. senin yönlendirmeni bekliyorum. ben deli cesaretine sahip bir insanım. yapamayacagım şey yok. sen yeterki şunu yap çok etkilenir de. lütfen bir sonraki cevabın bu kadar geç olmasın. kız ucup gidecek yoksa avuclarımdan....
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Super Moderator
Teşekkür: 542
211 Mesaja 301 Teşekkür
![]() |
sevgili goabla,
bugün ilgili zatı muhterem ile konuşma fırsatı buldum. onunla konusurken elim ayagım dolanıyor heycanlanıyorum ve ne yapacagımı bilmiyorum. bu yüzden hep pot kırıp eksi puan aldıgımı hissediyorum. senin cevaplar da telgraftan yavaş geldiğinden ne yapacagımı daha bi bilemiyorum. bu iş kendi gayretlerim sonucu olumsuzluga varsaydı ya da varırsa beceremedim diyip eyvallah cekip giderdim. ama senin bu gec gelen ya da hiç gelmeyen cevapların yüzünden bu iş yatarsa iki elim yakanda olur haberin ola. beni başgöz etcen.
|
|
|
#84 (permalink) | |
|
Acemi gofrm'lu
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkür: 0
11 Mesaja 13 Teşekkür
![]() |
Alıntı:
Bu kızı gerçekten tanıyorsan, bir bayan olarak Makaram'a yardımcı olmanı beklerim. Sözü edilen hatun anlattığın hikayede ki bayansa eğer, 2 çıkarımda bulunabiliriz. 1. si bu hanım çok tatminsiz yazık olur Makaram'a, hayatını makaraya çevirir. 2. si ise gerçekten makaram'dan hoşlanıyor bunların hepsi onu görmek için bahanelerse mutlu bir birlikteliğe yelken açabilirler. Konuşmam yada yazmam için söylenen yada yazılan herşeye bir cevap veririm pek susma taraftarı değilim tarafsam eğer. Buna karşın taraf dahi olsam susulacak yerde de konuşmam genelde. |
|
|
|
|
|
|
#87 (permalink) | |
|
Acemi gofrm'lu
11 Mesaja 13 Teşekkür
![]() |
Alıntı:
Sırasıyla yazılanlara cevap vermeye çalışıyorum. Yukarıdaki yazını şimdi farkettim. merak etme fazla yazı yazmak beni yormaz. Bu gece bütün soruları sırayla cevaplayacağım. Manyak kızı geçtik. |
|
|
|
|
| Teşekkür eden: | makaram (03-07-2009) |
|
|
#89 (permalink) | ||
|
Acemi gofrm'lu
11 Mesaja 13 Teşekkür
![]() |
Alıntı:
Sevgili academy, Makaram'a verdiğim cevapta, makaramın cevabını verdiği yazıya cevap yazınca, soruları cevaplamadan önce cevap verilmişmi bakmaya başladım ve buna cevap vermenin bir anlamının kalmadığını gördüm. Hızla diğer soruna geçiyorum. Alıntı:
Şimdi seni neden akıl hastanesinde değil de hapiste tutuyorlar onu anlamadım. Bence kanunsuz bir durum var burada ve bu açığı kullan sonuna kadar hakkını aramak için mücadele et derim. Şimdi bu sözünü ettiğin senin sürenle 6 aysa, o kadar yatmazsın ama bizim süremizle 6 aysa bu suçlara göre iyimser bir süre diyebilirim. Olaki tüp geçit açılışına yetişemedin diyelim. Hiç merak etme ben şimdi GoFrm ailesini ayağa kaldırıp açılış sırasında metro şöförünün koltuğunu çalıp yanına getirmelerini rica edeceğim. Koltuk gelince yakarsın bizde götürür yerine takar şöförüde üstüne oturturuz. |
||
|
|
|
| Teşekkür eden: | academy (04-07-2009) |
|
|
#90 (permalink) | ||
|
Acemi gofrm'lu
11 Mesaja 13 Teşekkür
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili byneo, Sanırım Gizem'e sitem ediyorsun. Bu konuda bu forumda birçok şey yazılıp çizildi. Forumu araştırırsan bulursun diyeceğim ama pek araştırmacı bir ruh göremedim sende. Zaten 2 mesajın var 2 sinide burada yazmışsın. Bu gidişle işin zor. Gizemin sana cevap vermesi de zor. Tabi biri Gizemin işine çomak sokmazsa. |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| cevapliyor, goabla, guzin abla, sorunlariniz |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|