![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Acemi gofrm'lu
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Teşekkür: 6
10 Mesaja 17 Teşekkür
![]() |
slm arkadaşlar şimdi bildgi alacağım konuyu umarım ifade edebilirim
başlıyorum... şimdi benim index.htm adında bir dosyam var içinde orta adında bir div im var ve bu div in içinde gisterilmesi için 1.htm - 2.htm - 3.htm - 4.htm - 5.htm yaptım ve bu dosyaların 24 saat de bir otomatik olarak orta div iniçinde gösterilmesini ve değişmesini istiyorum müdahalem olmadan tabiki... bunun için ne yapmalıyımne kullanmalıyım bir hazır scripti varmıdır... ve aklımdaki asıl soru bu tarz scriptleri kullanmam google sıralamasındaki yerime etkilermi ? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Teşekkür: 542
211 Mesaja 301 Teşekkür
![]() |
sizlerin içine makaramı katmazsan iyi olur. çünkü kendisi hiç anlamaz böyle şeylerden. anlamadıgı şeyi anlıyormuş gibi lanse edilmesine cok kızar, cok sinirlenir...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Acemi gofrm'lu
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Teşekkür: 6
10 Mesaja 17 Teşekkür
![]() |
ozaman ben tekrar soriyim sen cevap verme ok
![]() Div içinne Div Çağırmak nasıl aluyo da oluyo abijim -------------------------------------------------------------------------------- slm arkadaşlar şimdi bildgi alacağım konuyu umarım ifade edebilirim başlıyorum... şimdi benim index.htm adında bir dosyam var içinde orta adında bir div im var ve bu div in içinde gisterilmesi için 1.htm - 2.htm - 3.htm - 4.htm - 5.htm yaptım ve bu dosyaların 24 saat de bir otomatik olarak orta div iniçinde gösterilmesini ve değişmesini istiyorum müdahalem olmadan tabiki... bunun için ne yapmalıyımne kullanmalıyım bir hazır scripti varmıdır... ve aklımdaki asıl soru bu tarz scriptleri kullanmam google sıralamasındaki yerime etkilermi ? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
O artık gofrm'lu
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkür: 143
46 Mesaja 83 Teşekkür
![]() |
dodicim index.htm değilde index.php şeklinde yapar isen diğer 1.htm, 2.htm, 3.htm i htm değil de php şeklinde yaparsan şöyle yapabilirsin..
index.php içine <? $rasgele=rand(1, 5); $sayfa_adi=$rasgele".php"; ?> <div> <? include $sayfa_adi;?> </div> bu kodu index.php ye yazıp diğer 1.php - 2.php - 3.php - 4.php - 5.php yi yanına koyacaksın istediğin biçimde olucak büyük ihtimalle. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
O artık gofrm'lu
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkür: 143
46 Mesaja 83 Teşekkür
![]() |
kodu denedim de bir nokta unutmuşum aşağıda doğrusunu yazıyorum kod çalışıyor istediğin gibi ama yok php işime yaramaz dersen java script olanı buluruz.
<? $rasgele=rand(1, 5); $sayfa_adi=$rasgele.".php"; ?> <div> <? include $sayfa_adi;?> </div> |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|