![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Co-Admin
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Teşekkür: 501
390 Mesaja 570 Teşekkür
![]() |
makaram, alyazmalım, idealim, rumyim, codyim, acedemiym (sahiplenme eklerini kullanmaya çalışıp isimlerinizi biraz ezmiş gibi gözksemde, samimiyetimi belirtmek istemiştim
) adı aklıma gelen yada gelmeyen tüm üyelerimiz, gırgırına sohbeti burada yapalım![]() az önce bir konu başlığı altında muhabbete dönmeye yönelen konuşmamı burada devam ettirmek istiyorum.... acaba Makamlar ve Eserler isimli konuyu neden makaram diye algıladık makaram ve ben hadi ben onu kıskandım ya sen makaram sen neden kendini nimetten saydın onu bi anlat hele
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
Teşekkür: 542
211 Mesaja 301 Teşekkür
![]() |
ama şimdi durduk yere olmazki
ben konu kaynatmayı daha cok seviyom. lisede de ders kaynatma birincisiydim zaten. çikolatasına ders kaynatırdım.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Co-Admin
390 Mesaja 570 Teşekkür
![]() |
burayı kaynat, gofrm didoları sana kargo ile gönderecek
![]() ![]() bu arada dido diyincede aklıma hep Ata demirer geliyor
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Co-Admin
390 Mesaja 570 Teşekkür
![]() |
alyazmalıma elleşme.... madem yapamıycan kıvırıp başkasına topu atma
![]() alyazmalım kaynatmaz, sohbete eşlik eder![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
Teşekkür: 274
258 Mesaja 414 Teşekkür
![]() |
quiet'le şimdi yazışırken aklımıza geldi paylaşmak istedik
![]() İlk görüşmemiz ve minübüs'e bindik, çocuk sen de 20 ben diyeyim 22 bişey, minibüs'ü artist bir şekilde sürüyor, bizde bu deli mi ne dedik... Derken; arkada 4 kişiyiz sadece, 4'ümüz de bayan, aramızda dedikodu yaparken, artist şoför, bir şekilde bizimle muhabbete başladı. Yanımızdaki bayan aynı memleketlisi olduğunu anlayınca, ... aşiretini tanır mısın diye soru sordu... Bu soruya karşılık dayanamayan ben; sülo ağayı da tanır mısın diye soru sordum.. ne haddime, uyyyy demez olaydım o cümleyi, kadının bana bi bakışı vardı, kafam kaplumbağlarımın kafası gibi içeriye doğru kaydı kadın sonrada çok eğlendin galiba dedi, indi tabii bu arada quiet'le ben koptuk.... ilk görüşme faslımız böyle oldu....
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Co-Admin
390 Mesaja 570 Teşekkür
![]() |
hemen eklemek istiyorum, trafik tıka basa ve araçlar kilit halde, ideal'in bahsettiği bu şöför artist ya, daldı ara sokaklara ama langur lungur,tümsek kaldırım felan demeyip adam park halindeki otoların arasında rafting yapıyor dersiniz, tabi arka koltuktaki hemşerisi ile muhabbete girince, adam daha fazla bi gaza gelmişti, biz artık minübüsün hakimiyeti ile gülmemek için çabalarken, mümkün olmuyordu kendimizi tutabilmemiz
![]() ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tecrübeli Gofrm'lu
Teşekkür: 21
34 Mesaja 40 Teşekkür
![]() |
Şii niye bana taş atıyon ![]() Hadi çok ısrar ettin madem kaynatalım ortamı ![]() Güzel bir başlık olmuş hoşuma gitti. Dedikodu bölümü de açalım noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() Adminim 'Dedikodu' diye başlık açalım mı ?
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Co-Admin
390 Mesaja 570 Teşekkür
![]() |
![]() hepsi burada gibi bizde herşeyi burada yapalım işte...nasıl olsa gırgırına
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| girgirina, sohbet |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|