Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2009, 11:35   #1 (permalink)
academy
Üst düzey uzman

academy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür: 558
392 Mesaja 606 Teşekkür
academy seckin uye olma adayi
Standart Sıfırdan Linux Server öğreniyorum.

Tekrar merhaba,

Sıfırdan En Gelişmişe Linux Server kurulumu ve kullanımı!

Sıfırdan en gelişmişe Linux başlığını açtığımda, Microsoft ürünlerinden Windows XP ya da Windows Vista, ya da Windows 7 yerine geçebilecek ücretsiz ve sorunsuz bir Linux yazılımı araştırması yapmakla ilgileniyordum. [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilir. Kayit icin tiklayin...] görebileceğiniz gibi bu sorunu şükürler olsun ki çözdüm artık bir ubuntu kullanıcısıyım.
Bu çalışma başarı ile sonuçlanınca, kendime ve Linux'a güvenim daha da arttığı için, artık Linux Server konusuna da el atmaya karar verdim.

Ve hemen ubuntu sunucularına bağlanıp, Ubuntu 9.10 Server sürümünü indirmeye karar verdim.

İşte ubuntu server sürümünü indirdiğim adres : [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilir. Kayit icin tiklayin...]

Bu adrese gidin ve size uygun olan Ubuntu Linux Server sürümünü indirin. Tabi lokasyon kısmından Türkey'i seçmeyi unutmayın ki Türkçesi gelsin. Ayrıca dikkat etmeniz gereken hususlar varsayılan olarak 64bit sürümü gelmektedir. Eğer i386 bir makineye yani 32bit bir makineye kurulum yapacaksanız; Alternative download options Bu yazıyı tıklayın ki, altında 32 bit bölümünü seçebilesiniz.
(Bu metin gofrm.com 'da yayınlanmak üzere yazılmış olup, başka yerlerde alınması halinde : [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilir. Kayit icin tiklayin...] adresinin açıkça alıntı olarak görüntülenmesi ve bu parantez içindeki yazının da altına eklenmesi zorunludur.)

Konu academy tarafından (13-11-2009 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
academy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür edenler:
ofcabuk (03-02-2010), TheKarga (04-11-2009)