Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2009, 11:15   #3 (permalink)
academy
Üst düzey uzman

academy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür: 558
392 Mesaja 606 Teşekkür
academy seckin uye olma adayi

Bu arada webde gezinirken forum.ubuntu-tr.org sitesinde SUDO adında bir e-dergi (Ubuntu dergisi) olduğunu farkettim ve link'ten linke bindim linkten linke bindim, [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilir. Kayit icin tiklayin...] adresinde durdum.

Tüm sayıların özet başlıkları ve her sayıyı zip formatında indirebiliyorsunuz.

1. sayıdan başlayarak ilgimi çeken her konuyu okumayı düşünüyorum. İşe yarayacak bilgileri test ettikten sonra sizinle paylaşacağım tabiki..

Pardon zip formatında değil tar formatındaymış.. Ama Winrar , tar'ları da açıyor sanıyorum.. Daha linux kuramadık tar yok o yüzden.. WinRar sağolsun ..

Evet çok hızlı indi ve içinde pdf formatında dergi'nin 1. sayısı çıktı. Bi göz atalım yorumları sonra paylaşırım.

Dergiye hızla göz gezdirdim..

Dehşet ötesi.. Bu ubuntu Windows'tan aşağı kalır gözükmüyor. Ben bu ubuntuyu öğrenir ve kullanırım arkadaş dedirtti sudo dergisinin 1. sayısı.

Ubuntu'da oyun, laptop kısayol tuşlarının ubuntuda kullanılması, ubuntu da winamp ve en önemlisi ubuntu üzerinde grafik işleme programı GIMP (gimp) 'i anlatıyorlar ki, eğer web tasarımında kullanabilirsem photoshop'un çeyreği kadar olsa işime yarar.

Konu academy tarafından (02-12-2009 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.
academy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla